top of page

Tuinaanleg

Door een mooie tuin stijgt de waarde van uw huis. Een overwoekerde tuin maakt een onverzorgde en rommelige indruk, maar een professioneel aangelegde tuin valt direct op. Tuinaanleg biedt een meerwaarde voor uzelf en voor uw tuin. Het maakt de uitstraling van uw huis compleet.

Tuintec heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen waarbij wij creativiteit en kwaliteit voorop hebben staan. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin kunt u denken de volgende stappen:

Grondverzet, tuinaanleg door Tuintec
Landscaping, grondverzet door tuintec
aanleg, elektra, betegeling door tuintec
tuinonderhoud door Tuintec
Tuininrichting
Beplanten van de tuin

 

  • we verdiepen ons eerst in uw beeld van een mooie tuin.

  • Als we uw wensen kennen, kijken we samen goed naar uw tuin. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van materialen en inrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer in uw tuin.

  • Vervolgens wordt er een tuinplan ontworpen door ons.

  • Het tuinontwerp is de basis voor uw nieuwe tuin. uiteraard kunnen ook in het tuinplan nog aanpassingen worden gedaan. Het ontwerpen van een tuin is nu eenmaal een creatief proces van afwegen en afstemmen. Van kijken en combineren.

Tuinontwerp

Voorbereidend werk

  • Nadat de vorm van uw tuin is bepaald, beginnen we met het leeghalen van uw bestaande tuin. Vervolgens gaan onze vakmannen handmatig en/of machinaal aan de slag met het grondwerk, denkt u hierbij aan het omspitten, omvormen en afzetten van het terras.

Tuininrichting

  • Verlichting, beregening, terrassen, tuinafscheidingen etc. Na het grondwerk, leggen we elektra en desgewenst een beregeningsinstallatie en/of drainage aan in uw tuin. Vervolgens gaan we uw tuin bestraten: het terras (of de terrassen) en de paden worden aangelegd. Als in uw tuinontwerp een vijver is opgenomen, dan wordt die vijver in deze fase gegraven. Ook plaatsen onze vakmensen nu eventuele waterpartijen, een serre, prieeltje, of andere bouwwerken uw tuin. Schuttingen en andere tuinafscheidingen, veranda’s, overkappingen, hekken en poorten worden in uw tuin geplaatst. De tuinaanleg begint nu al aardig te vorderen en de borders worden klaargemaakt.

Beplanten van de tuin

 

  • Borders en gazon aanleggen. Na het bemesten van uw tuin, starten onze vakmensen met de beplanting. Als alle bloemen, planten, struiken en bomen op hun plek staan, is het tijd voor het gazon. Afhankelijk van uw wensen zaaien we het gazon in of leggen we grasmatten, al dan niet van kunstgras. Als het gazon is aangelegd, is de aanleg van uw tuin klaar. Even opruimen, en u kunt volop van uw droomtuin genieten.

Tuinaanleg

Door een mooie tuin stijgt de waarde van uw huis. Een overwoekerde tuin maakt een onverzorgde en rommelige indruk, maar een professioneel aangelegde tuin valt direct op. Tuinaanleg biedt een meerwaarde voor uzelf en voor uw tuin. Het maakt de uitstraling van uw huis compleet.

 

Waarom kiezen voor Tuintec?

 

20+ jaar ervaring in de regio Katwijk en gehele bollenstreek

Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!

Één aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden

Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark

Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op!

 

 

Hoveniersbedrijf Tuintec

Rijnsburg, Zuid-Holland

06-53180110


info@tuintec.nl

06-53180110

bottom of page