top of page
Veranda's

Iedere veranda is weer anders. Het kan een koele schaduw bieden tijdens de warme zomerdagen, of u juist beschutten tegen de regen in het voor/najaar. Een veranda geeft extra sfeer en mogelijkheden aan zowel uw tuin als woning, maar is ook ideaal om uw tuinset, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen. Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste veranda voor u is. De exclusieve kwaliteit van Tuintec zorgt keer op keer voor een unieke op maatgemaakte veranda.

Veranda, timmerwerk door Tuintec
veranda, betegeld door Tuintec
veranda, vlonders door Tuintec

 

Waarom kiezen voor Tuintec?

 

20+ jaar ervaring in de regio Katwijk en gehele bollenstreek

Samen met u aan de slag in uw tuin. Zodat het echt uw tuin wordt!

Één aanspreekpunt voor alle tuinwerkzaamheden

Efficiënt, creatief en flexibel door groot machinepark

Grote en kleine projecten, voor grote en kleine budgetten

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op!

 

 

Hoveniersbedrijf Tuintec

Rijnsburg, Zuid-Holland

06-53180110


info@tuintec.nl

Bouwwerken

Bent u van plan om een veranda, tuinhuis of een schuur te bouwen? Dan is het goed om u eens af te vragen waar u het gebouw voor wilt gaan gebruiken. Bent u op zoek naar een plaats voor bijv. tuingereedschap of uw fietsen? Of zoekt u een sfeervolle plaats waar u zich heerlijk kunt ontspannen? Tuintec maakt alles zelf op maat en volledig gericht naar uw wensen.

RVS draaideur met houten latten
De rvs draaideur open
Een tuinhuisje voor de kleintjes
Bouw van tuinhuis op de zaak
Tuinhuis geplaatst!

Tuinhuis

Tuinhuizen kunnen een tuin afmaken. Als het goed ontworpen en gebouwd is kunnen ze de tuin verrijken, het verblijf in de tuin veraangenamen en de periode waarin de tuin gebruikt kan worden verruimen. Omdat wij alles zelf maken, biedt het zoveel meer mogelijkheden en kunnen uw wensen kompleet vervuld worden doormiddel van een uniek tuinhuis. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze tuinhuizen.

Schuren

Onze vakmensen zijn ook erg bekwaam met metselen, staalwerk en beton. Dus als u iets groters wilt dan een tuinhuisje, bouwen wij graag een schuur voor u. Door een tuinschuur te laten bouwen in uw tuin of aangrenzend aan uw woning, realiseert u direct extra opslagruimte voor bijvoorbeeld gereedschap, tuinmeubilair, speelgoed en fietsen. Hij kan tevens ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Nadat uw wensen bij ons bekend zijn, overleggen we samen met u hoe we het gaan aanpakken, en zorgen we ervoor dat alles naar wens verloopt.

Diversen

Onze vakmensen zijn ook bekwaam in metselen en houdbouwwerken.

06-53180110

bottom of page